piatok 20. júna 2014

Centrum pre liečbu obmedzených

Dňa 1. novembra 2010 , Demi oznámila, že odišla z turné Jonas Brothers počas uplynulého víkendu , aby mohla vstúpiť do liečebného centra a vyhľadať lekárske ošetrenie na emocionálne a fyzické problémy. Demi uviedla, že ľutuje, že nemohla dokončiť svoje turné , ale teší sa späť do práce v blízkej budúcnosti.
Deň po oznámení, hovorca spoločnosti Disney povedal ľuďom, že spoločnosť Disney podporuje Demiine rozhodnutie. Hovorca Demi poprel pretrvávajúce špekulácie médií, že by Demiina liečba bola kvôli užívaní návykových látok . Iné zdroje uvádzajú , že išla do rehabilitácie kvôli poruchám príjmu potravy a sebapoškodzovaniu a iným druhom vecí . Dňa 28. januára 2011 bolo ohlásené, že Demi ukončila hospitalizáciu na rehabilitačnom zariadení a vráti sa domov do Los Angeles, kde bude aj naďalej navštevovať lekára, aby jej pomohli pracovať na otázkach týkajúcich sa liečby. Dňa 8. marca 2011 bolo uverejnené exkluzívne video, v ktorom Demi poďakovala svojim fanúšikom za podporu počas toho, čo ona opísala ako " najtemnejšie doby môjho života ", a tiež uviedla, že bola nadšená vrátiť sa späť do práce. 
Demi poskytla jej prvý post - rehabilitačný rozhovor pre hlásateľkuABC, Robin Roberts, ktorý bol vysielaný 22. apríla 2011. Počas rozhovoru Demi potvrdila, že jej liečba bola kvôli bulímii a sebapoškodzovanie. Demi tiež uviedla, že incident medzi ňou a Alex Welch prišiel potom, čo mala "veľmi nezdravý vzťah k jedlu". 
Ale Demi je už zdravá a stále krásna.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára